Kontakt DTK East A/S

Har du brug for transport og spedition til Østeuropa eller Ukraine, kan du altid regne med os. Vi har flere ugentlige afgange fra Nordeuropa og til Østeuropa hver uge, og har et indgående kendskab til alle lande og regler.

Vi klarer alt lige fra full truck load og til stykgods til alle lande og regioner i Østeuropa og Ukraine – og har du brug for specialtransporter, eller at skulle sende varer til andre europæiske og skandinaviske destinationer, klarer vi også det gennem vores partnerskab i DTK Group.

Har du spørgsmål, eller brug for at få mere viden om vores transporter til og fra det østeuropæiske og russiske område? Så udfyld kontaktformularen her på siden. Så ringer vi dig op!

Vi glæder os til at hjælpe dig hele vejen med dit transportbehov!

Kontakt os

Du får fast kontaktperson og GPS-overvågede transporter

Som kunde hos DTK East A/S får du fast kontaktperson, der har alle de nødvendige beføjelser til at arrangere din transport. Samtidig kan vi hjælpe dig med fortoldning og alle nødvendige godkendelser og certifikater. Hos os er en aftale en aftale!

Alle vores vogne er GPS-overvågede, og som kunde kan du selv følge med hele vejen. Det giver ekstra tryghed og klar besked om, hvor dit gods befinder dig. Så snart vi er kommet frem, og har fået læsset af, får du besked, så du kan sende fakturaen.

DTK East A/S – en del af noget større

DTK East A/S er en del af DTK Group A/S, der består af en lang række partnervirksomheder inden for transport-, speditions- og lager/logistikløsninger. Gennem vores øvrige partnere i DTK Group A/S, råder vi over mere end 250 lastbiler, og har over 16.000 kvadratmeter lagerhaller. Så uanset om vi taler transport, spedition eller logistik, kan vi være med.

 

Brug for et tilbud på transport til Østeuropa?

 

 

 

Udfyld formularen – så ringer vi dig op! Eller giv os et ring på +45 73 70 80 00, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan håndtere din transport til Ukraine eller Østeuropa.