Services

Vi klarer din transport til Østeuropa

Uanset om du skal have sendt hele eller halve vognlæs, eller du kun har noget stykgods, der skal sendes til et af de østeuropæiske lande eller Ukraine, så kan DTK EAST A/S hjælpe. Vi har flere ugentlige afgange mellem Nord- og Østeuropa – og også plads til dit gods.

Alle former for transport til Østeuropa

Med over 25 års erfaring med transport og spedition til Ukraine og Østeuropa, er DTK East A/S dit logiske førstevalg, hvis du har brug for:

Full load transporter

Følg vores GPS-styrede vogne direkte til din kunde.

Part load transporter

Delpartier samles, så kørslen bliver mest økonomisk.

Transport af stykgods

Flere ugentlige afgange med stykgodt til Østeuropa.

Vi siger, hvad vi gør, og gør, hvad vi siger

Hos DTK EAST A/S ringer du ikke til et call-center. Du får en fast kontaktperson, som med tiden lærer dit firma godt at kende. Det er altså ikke helt forfra hver gang, men som at ringe til en god bekendt, der kender dig og dit firmas transportbehov indgående.

Din faste kontakt har alle nødvendige beføjelser til at aftale og planlægge din transport. Så det I aftaler, er sådan det bliver gjort. Der kommer ingen kontraordrer eller uventede ændringer undervejs. Hos os er en aftale en aftalte – og den bliver holdt!

Full truck load transporter direkte til din kunde

Med Full truck load transporter kører vi et helt vognlæs direkte fra dit firma og til din kunde i Ukraine eller Østeuropa. Vi anvender det nyeste materiel inden for box, p-trailer og køletrailere, ligesom vi kan tilbyde forskellige former for specialtransporter.

Det giver dig den rigtige transport af netop dine produkter – og med vores GPS-styrede biler kan du følge transporten, helt frem til vi har læsset af hos din kunde.

Delpartier køres altid så direkte som muligt

Less than Truck Load (LTL) eller delpartier samles, så alle delpartier på samme vogn køres så direkte som muligt. Derved forkortes transporttiden, miljøet sparers for ekstra kilometer på landevejen, og du får den største sikkerhed for, at dit gods når frem til tiden.

Vi har flere ugentlige afgange med delpartier til både Ukraine og Østeuropa fra flere forskellige nordeuropæiske destinationer. Så uanset hvor du bor, har vi altid en vogn, der kommer forbi lige i nærheden.

Stykgods til tiden – hver gang

Har du behov for at få sendt stykgods til en eller flere adresser i Østeuropa, kan vi altid finde plads til det på en af vores mange ugentlige afgange. Vi fragter alle former for tørgods på paller direkte fra din firmaadresse og frem til modtageren.

Alle transporter planlægges, så der bliver kørt så direkte med dit stykgods som muligt. Undervejs kan du følge transporten via vores GPS-styrede lastbiler, og får besked, så snart vi har læsset af hos din kunde.

Få et tilbud på transport og spedition til Østeuropa

Uanset om du har brug for hel-, del- eller stykgodstransport til Ukraine og Østeuropa, kan DTK East A/S håndtere det for dig. Vi taler sprogene, kender mennesker og kulturforskelle og kan stå for alt det nødvendige told- og øvrige papirarbejde.

Udfyld kontaktformularen her, eller kontakt os via mail eller telefon.

CEO

Spørgsmål?

 

Er du i tvivl om noget?
Vi hører gerne fra dig!

Søren Kusk Mikkelsen
CEO
T: +45 73 70 80 00
E: info@dtk-east.dk