Om DTK East A/S

Din samarbejdspartner med tryg transport og spedition til Østeuropa

Har du behov for stykgodstransport, part- eller full load transporter til de østeuropæiske lande eller Ukraine, er DTK East A/S det oplagte valg. Vi har flere ugentlige afgange mellem Nordeuropa og Østeuropa – og har også plads til dit gods på vores lastvogne.

Uanset om det er første gang, eller du har prøvet det mange gange før, mærker du forskellen på os og andre transport- og speditionsfirmaer, så snart du får os i røret. For hos os havner du ikke hos et call-center. Du får de folk i røret, som rent faktisk kommer til at stå for at arrangere din transport.

Det er erfarne medarbejdere med stor viden om transport og spedition til Østeuropa og Ukraine. De kan træffe en beslutning her og nu – for det har de kompetencerne til. Så det som I aftaler, er sådan det bliver. Vi giver dig aldrig halve løfter, eller lader dig sidde tilbage med uafklarede spørgsmål.

Fast kontaktperson med alle nødvendige beføjelser

Er du først blevet kunde hos DTK East A/S, får du en fast kontaktperson, som kommer til at stå for alle dine transporter, uanset om vi taler hele (FTL) eller halve (LTL) vognlæs eller stykgodstransporter. Det betyder, at du ikke behøver at starte forfra, hver gang du ringer til os.

Din faste kontaktperson kender indgående dit firmas behov, og ved hvordan, vi skal behandle jeres produkter. Og ud over stor viden om transport og spedition, kender din faste kontaktperson også alt til situationen i de enkelte lande, taler oftest et eller flere østeuropæiske sprog, samt kender alt til de særlige toldregler der gælder, for hver af de østeuropæiske lande som ligger uden for EU’s grænser.

Så ikke alene har vi et indgående kendskab til det rent faglige bag din transport. Vi kender også alt til de mennesker, den kultur og den mentalitet, der hersker i de østeuropæiske lande. Det er det, der gør hele forskellen, når du skal have din forsendelse sikkert og problemfrit frem til destinationen.

Vi kan hjælpe dig med alt: Både fortoldning, udfyldelse af formularer og indhentning af alle nødvendige certifikater og godkendelser. One-stop shipping!

Bygger på over 30 års erfaring

DTK East A/S er et selvstændigt datterselskab i DTK Group. Det betyder, at vores firma er bygget på mere end 30 års erfaring med transport, spedition og logistik.

Ærlighed, godt købmandskab, stolthed og teamplay er de bærende elementer i det DNA, vi har arvet fra vores moderselskab. Det er derfor, vi har en helt anderledes og meget mere smidig, troværdig og kundeorienteret tilgang til de transportopgaver, som du kommer med.

DTK Group anvender en partnerskabsmodel, hvor de enkelte selskaber i gruppen har engagerede, erfarne og ambitiøse medarbejdere medejere. Derfor kan vi trække på de andre partnerselskaber i DTK Group. Så næsten ligegyldig hvilke transport- og logistikbehov du har, kan vi løse det – også til andre steder end Østeuropa.

Vi følger med, når du vokser

På grund af vores store ekspertise i østeuropæiske destinationer og vores partnerskab i DTK Group, har vi både viden og kapacitet til at følge med, når du vokser. Det gælder, uanset om du udvider med nye markeder, skal have transporteret endnu mere gods hver måned, eller har brug for specialtransporter til nogle af dine varer.

Så skal du have transporteret noget til Østeuropa, er det DTK East A/S, du skal have fat i. Brug kontaktformularen her på siden, giv os et ring på +45 73 70 80 00, eller send en mail til info@dtk-east.dk. Så finder vi den optimale løsning på dit transport- og speditionsbehov til Østeuropa eller Ukraine.

CEO

Spørgsmål?

 

Er du i tvivl om noget?
Vi hører gerne fra dig!

Søren Kusk Mikkelsen
CEO
T: +45 73 70 80 00
E: info@dtk-east.dk